September måned er et fantastisk rigt spisekammer. Det er en af de fyldigste måneder, hvor man kan smovse i svampe, bær, rødder og frugt samtidig med, at vi stadig har noget af det friske grønne salat og masser af krydderurter.
September måned er en legemåned for kokke og andre madglade – så prøv at springe ud i en af de mindre kendte råvarer for dig. Måske får du en ny favorit?
Skriv gerne denne oversigt ud til at hænge på køleskabet i september måned.
Bær:Blåbær Æbler:Discovery Blommer:Kirkes Pærer:Clapps Favorite |
Kål:Blomkål Rodfrugter:Gulerødder Alt muligt:Aubergine |
Kantarel Karl Johan svamp Kartofler Knoldselleri Kvæde Løg Majs Peberfrugt Peberrod Porrer Salat Skalotteløg Spinat Squash Tomater Trompet svamp Krydderurter og vilde planter:Citronmelisse ©Katrine Juul 2014 |
Med inspiration fra bl.a. Lise Faurschou Hastrup, Mere end mad Foodservice portal, Camilla Plum og Økologisk Landsforening.
Nyder hver måned at læse månedens grønt. Men det gør det utroligt meget nemmere at printe og hænge på køleskabet, hvis du laver den som pdf, som du har gjort de fleste gange. Når den er som herover så bliver det noget værre rod over flere sider.
Vh,
Marie
Kære Marie
tak for din respons….
Jeps – selvfølgelig skal I også have den som pdf denne gang. Plejer at vedhæfte pdf til nyhedsbrevet…men du har ret denne gang blev det kun til online versionen
Jeg sender lige en ekstra mail 🙂
kh Katrine