+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk
Vælg en side

I august kommer svampene frem – og hyben. Der er mange sorter æbler og blommer på de danske træer som kan nydes rå eller i deserter og marmelader…og du kan stadig få ærter

Der er spiselige græskar, porrer og jordskokker.

August er en rig måned med sommerens lethed og efterårets tunge smage.

Skriv gerne denne oversigt ud til at hænge på køleskabet i august måned.

Bær:

Blåbær
Brombær
Hasselnød
Hindbær
Jordbær
Kirsebær
Ribs
Solbær

Æbler:

Discovery
Filippa
Guldborg
James Grieve
Rød Ananas
Sunrise

Blommer:

Kirkes
Opal
Reine Claude
Victoria

Pærer:

Clapps Favorite
Williams

Kål:

Blomkål
Broccoli
Hvidkål
Kinakål
Rødkål
Spidskål

Rodfrugter:

Gulerødder
Jordskokker
Majroe
Radiser
Ræddike
Rødbeder

Alt det muligt:

Asier
Aubergine
Bladbeder
Bladselleri
Brunstokket Rørhat
Bønner
Bønner – hvide
Cherrytomater
Champignoner
Fennikel
Forårsløg
Hokkaido græskar
Kantarel
Karl Johan svamp
Kartofler
Knoldselleri
Løg
Løg – med top
Majs
Peberfrugt
Porrer
Salat
Skalotteløg
Sommer Rørhat
Spinat
Squash
Tomater
Ærter

Krydderurter og vilde planter:

Citronmelisse
Dild
Hjulkrone
Hyben
Kørvel
Merian
Morgenfrue
Mynte
Lavendel
Løvstike
Persille
Purløg
Rosenblade
Salvie
Tallerkensmækker
Timian

 

 

 

 

 

 

© Katrine Juul 2014

Med inspiration fra bl.a. Lise Faurschou Hastrup, Mere end mad Foodservice portal, Camilla Plum og Økologisk Landsforening.

ENJOY

Underskrift