April måned byder på mange spæde grønne sager. Du kan være heldig med de første grønne asparges. Kål er for en tid byttet ud spæde salater, rucola og spinat.
Der er hidsig karse og purløg, der vækker vores smagsløg til dåd. I det hele taget pipler det op af jorden.
Vær ikke uvenner med dine mælkebøtter – de er kommet for at blive, ligesom grå hår og enlige strømper. Mælkebøtteskudene smager bare bedre i en salat og deres bitterstoffer er godt for din lever.
Skriv gerne denne oversigt ud til at hænge på køleskabet i april måned.
Æbler:Gloster Kål:Hvidkål Alt muligt:Agurk
|
Rodfrugter:Gulerødder Krydderurter og vilde planter:Brændenælde
© Katrine Juul 2014 |
Med inspiration fra bl.a. Lise Faurschou Hastrup, Mere end mad Foodservice portal, Camilla Plum og Økologisk Landsforening.
ENJOY