+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk
Vælg en side

April måned byder på mange spæde grønne sager. Du kan være heldig med de første grønne asparges. Kål er for en tid byttet ud spæde salater, rucola og spinat.

Der er hidsig karse og purløg, der vækker vores smagsløg til dåd. I det hele taget pipler det op af jorden.

Vær ikke uvenner med dine mælkebøtter – de er kommet for at blive, ligesom grå hår og enlige strømper. Mælkebøtteskudene smager bare bedre i en salat og deres bitterstoffer er godt for din lever.

Skriv gerne denne oversigt ud til at hænge på køleskabet i april måned.

Æbler:

Gloster
Jonagold

Kål:

Hvidkål
Rosenkål

Alt muligt:

Agurk
Asparges – grønne
Cherrytomat Champignoner
Kartofler
Løg
Porrer
Rabarber
Rucola
Salat
Spæde blade
Spinat
Tomater

 

Rodfrugter:

Gulerødder
Jordskokker
Knoldselleri
Radiser
Rødbeder

Krydderurter og vilde planter:

Brændenælde
Citronmelisse
Karse
Kørvel
Mælkebøtteskud
Purløg
Ramsløg
Salvie
Skvalderkål
Timian
Viol

 

© Katrine Juul 2014

Med inspiration fra bl.a. Lise Faurschou Hastrup, Mere end mad Foodservice portal, Camilla Plum og Økologisk Landsforening.

ENJOY

Underskrift