+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk

For mig er sundhed noget der sker både i kroppen og i hovedet. Mine råvarer skal være friske og næringsrige og give min krop sprudlende energi…

Samtidig er sundhed en indstilling til hvordan jeg er i verden.

Min mad er enkel og smagfuld….og meget grøn. Hvis du er ude efter store bøffer eller molekylær gastronomi, så skal du lede et andet sted. Det vi to kan lave sammen handler om at komme back to basic…Kedeligt? Nej slet ikke!!
Råvarerne kommer til deres ret og kan skinne hvis de får lov at være. Det handler om at møde råvarerne for det de er og nænsomt understøtte, lege og sanse. Opmærksom madglæde kalder jeg det. Der hvor man er ægte til stede og kan mærke sig selv og maden.
Sanselig sundhed er, når vi kan nyde maden med god samvittighed, fordi vi ved og kan mærke, at den er god både for vores krop og vores smagsløg. Kender du det?

Mine køkken principper

I mit køkken er det vigtigt for mig at:

 • bruger sæsonens lækre råvarer – Og gerne lokalt produceret
 • bruge mest økologisk – Med grønsagerne i fokus
 • kun at bruge koldpressede Olier, som er et essentielt hit – Juice er livseliksir
 • du er god ved din mad – Så er den god ved din krop
 • Syre-Base balancen er afstemt – Og blodsukkeret er bedst stabil
 • lege og opfinde maden – Og bruge mine sanser og sunde fornuft
 • minimere madspild og hellere bruge pengene på en tur til Paris

Og nej det lykkes heller ikke altid for mig…men jeg prøver. Faktisk er det også når det ikke lykkes, at jeg kan blive klogere. Så kan jeg blive bevidst om HVORDAN jeg spiser og prøve at ændre på det. Lyder det hippie agtigt? Ja måske…men jeg er helt overbevist om, at hvis vi vil ændre noget med vores madvaner og madkultur – så må vi kigge på hvordan vi spiser og give det accept inden vi kan komme videre.

 

Vær altid kærlig ved dig selv, når du vil forandre noget

katrine_juul_dejVil du gerne smide nogle kg?…eller måske gerne have bedre samvittighed, fordi dine børn får grønsager nok?…eller stoppe med at spise romkugler hver dag i bilen hjem fra arbejde?..eller…

Så er det nok en fordel for dig at kigge på:

 • Hvad er dit spisemønster – hvad spiser du på?
 • Er du klar til at TRO på at det kan lykkes dig at nå dit mål?
 • Vær din egen bedste ven – commitment og omsorg
 • Accepter hvor du er lige nu – det er vejen frem
 • Brug dine sanser til at være til stede – sans dig sund
 • Giv dig selv ægte næring
 • Tag små skridt ad gangen og fejr dem

Der er altid en grund til at vi hænger fast i spisemønstre og de har en funktion. Så længe vi har brug for den funktion eller beskyttelse, så accepter dine spisemønstre og find ud hvad de giver dig. Når du er klar til at slippe dem – så sig tak for hjælpen, nu klarer jeg mig selv..og kys den dårlige vane farvel. Find ud af hvad du vil have i stedet for, og vær venlig overfor dig selv!

Her finder du en oversigt over mine blogindlæg om sundhed

ENJOY

Underskrift