Den her squashkage er lidt spejderagtig…for da jeg ville afprøve den, havde jeg ikke nogen vægt og derfor er alt målt af i dl og teskeer 🙂
Men jeg tænkte, at så er den nok også simpel at gå til for dig….så sådan er det altså lige med den her kage..og det blev den ikke dårligere af.
Squashkage er jo dejlig svampet blandet op med en god samvittighed over at bruge efterårets grøntsager til noget fornuftigt 🙂
I denne her squashkage har jeg udeladt hvedemel og brugt en glutenfri boghvedemel og det fungerer rigtig godt.
Squashkage ingredienser
3 Æg
2 dl sukker
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk ren vaniliepulver..sikke vaniliesukker!
1 tsk stødt kanel…det kunne også være ingefær
2 dl valnødder, hakkede
1 dl semsam eller birkes
1 dl grønne rosiner…kan selvfølgelig godt være de sorte, men grønne er søde og pæne i farven til squash
5 dl revet squash …svarer til 1 mellemstor squash på ca. 30 cm.
3 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
3 dl boghvedemel
200 g flødeost
skallen af en revet citron – ØKO!
3 tsk honning, flydende
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på ca. 180 grader.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Tilsæt de resterende ingredienser og vend det sammen..ikke mere piskeri.
Hæld dejen i en smurt eller bagepapirsbeklædt springform og sæt den i ovnen i ca 30-40 min. Stik en gaffel i og se om den er færdig, ved at der ikke kommer noget klægt ubagt dej med på gaflen.
Lav imens toppingen ved at røre flødeost, revet citronskal og honning sammen.
lad kagen køl af og giv den topping på
ENJOY