En super nem og smuk auberginesalat, der går godt til det meste. Den kan også gøre det ud for en frokost med et godt brød til, for den mætter meget. Leg også med nogle fantastiske granatæble perler henover hvis det skal funkle
Ingredienser til auberginesalat
- 1 stor aubergine
- 4 tomater
- 3 fed hvidløg, presset
- olivenolie
- 2oo g mozarella
- god balsamico
- flydende honning
- salt peber
- evt frisk koriander, basilikum eller persille til pynt
Fremgangsmåde
Skær auberginen i 1cm tykke runde skiver. Pensl godt med olivenolie og hvidløg. Grill i ovnen ved 200 grader i ca 20 min. til de er gyldne – køl dem af.
Skær tomater og mozarella i skiver på ca 1/2 cm.
Fordel aubergine, mozarella og tomat lagvis på et fad.
Hæld en tynd stribe honning og dryp med balsamico, salt og peber.
ENJOY