Om Katrine Juul

Om Katrine Juul – Plantebaseret madglæde

Jeg vil inspirere mennesker til plantebaseret madglæde ♥

Alle har potentialet til at stråle af glæde og sundhed. Sundheden kommer helt naturligt, når du slutter fred med dig selv og din mad. Det er en naturlig tilstand.

Men du er nød til at starte indefra. Ikke med skrappe kurer, der blot ender med at give dig flere kg og mere dårlig samvittighed.

Start med stanglækker og sprudlende grøn og hel mad med udagangspunkt i plantebaserede opskrifter.

Der kan være mange gode og fine grunde til at spise mere plantebaseret. Min passion handler om, at det simpelt hen er mere mere spændende og at det er i den plantebaserede verden, at de nye ting sker indenfor mad arenaen.

Gå efter alt det skønne og glædesfyldte. Gå efter farverne og friskheden. Gå efter plante umami. Følg nysgerrigheden og legen.

Så skal du nok få en slank, stærk og smidig krop og et venlig, glad og energisk sind.

Jeg er en kæmpe madNØRD – så er det sagt helt officielt. Og du må også gerne kalde mig en gammel hippie….på høje hæle ♥

Min faglige baggrund

Mit faglige trekløver handler om kombinationen af akademisk sundhedsviden, procesforståelse og praktisk erfaring.

♦ Jeg har en pb i ernærring og sundhed fra JCVU samt en Master i Sundhedspædagogik og medborgerskab fra Århus Universitet.

♦ Herudover er jeg systemisk proceskonsulent fra Attractor/ Rambøll og kan lede forandringsprocesser, så vi fanger de forskellige perspektiver og ser på helheden med større chance for succes og forankring i hverdagen.

♦ I den plantebaserede verden har jeg certificerede kurser Mathew Kenney PlantLab og fra Plant Academy London.

♦ Jeg har en årrække været omlægningskonsulent med undervisning og workshops for offentlige storkøkkener under omlægningen til økologi.

♦De sidste år har jeg arbejdet med mad på Museum Jorn i Silkeborg, hvor jeg står for 2 cafeer samt diverse events og arrangementer hvor samspillet mellem mad, kunst og fællesskaber er i centrum.