+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk
Vælg en side

En spiralizer er  et genialt stykke køkken værktøj, der kan trylle alle mulige grønsager om til tynde nudler.  Altså lange fine strimler af gulerod, squash, sød kartoffel, rødbede eller hvad du har lyst til.

Spiralizer er en uundværlig del af raw food køkkenet – men i lige så høj grad en fantastisk inspiration til pasta alternativ, hvis du vil undgå gluten eller stivelse eller simpelt hen gerne vil have ungerne til at spise flere grønsager!!

Jeps – prøv det, det virker!

1 squash revet på spiralizer – du kan også bruge gulerødder, sød kartoffel, selleri eller andet. Det vigtige er, at der er en vis diameter for at trådene hænger sammen.

dressing af olie, citron skal og saft, solsikkekerner,  solstørrede tomter, salt og peber blendet sammen

Vend squash og dressing sammen

 

100 g svampe i tynde skiver

Dressing af olie, citron, rødløg, persille, salt og peber blendet sammen.

Vend svampene i dressingen og lad dem trække lidt.

 

Anret med nudler og svampe.

ENJOY