+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk

Mangler du varmen, så er den her skøn.

Det her er en klassiker i Indien og det er ikke uden grund, at den har spredt sig over hele verden.

Indisk dahl med røde linser er nemt at lave, det er billigt og det er nærende mad med gode proteiner og dejlig smag.

Ingredienser

Olivenolie eller kokosolie til at stege i
1 tsk Knust Spidskommen
1 tsk sennepsfrø
1 drys chili efter smag og behag
1 tsk Garam Masala
1 spsk frisk revet Ingefær
1 Rødløg
2 fed Hvidløg
2 dl Røde linser
4-5 dl Vand
1-2 dåse tomat eller 4 store tomater i tern
1 tsk Honning
salt og peber

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en gryde og rist alle krydderierne heri. Hak løg og hvidløg og lad dem steg i olien til de er bløde men ikke brune.

Skyl de røde linser og hæld vandet fra. Der kan være en del støv ved dem som skal af. Skift vand et par gange.

Tilsæt de røde linser sammen med vand og tomat og lade det hele simre i 20-30 min. Retten er færdig når linserne er bløde og opløste. Smag til med honning, salt og peber.

ENJOY

Underskrift