Hokkaidosuppe har efterårets smukke dybe gyldnde farve. Det er en kraftig skøn suppe til at varme systemet igennem.
Ingredienser
1 Hokkaido – øko, så behøver du ikke at skrælle det 😉
1 Rødløg
3 Fed hvidløg
1/2 Rød chili
1 tsk Spidskommen, knust
1 spsk Revet frisk ingefær
1/2 l vand
1 Dåse kokosmælk
Oliveolie til stegning
1 spsk Æbleeddike
Salt og peber
100 g Kantareller eller andre svampe
Lidt olivenolien til stegning
Lidt soya
Evt et blad grønkål, hakket til at drysse over til sidst sammen med kantarellerne
Fremgangsmåde
Vask og halver græskaret. Fjern kernerne med en ske og skær græskarret i mindre stykker. Skær løget i kvarte.
Rist krydderierne i varm olie og tilsæt løg. Tilsæt græskarret og steg det hele i et par minutter før du tilsætter vand. Lad det koge i ca. 30 min og tilsæt så kokosmælken. Kog det op og tag det af varmen. Blend suppen og smag til eddiken, salt og peber.
Kantarellerne svitses på panden i olie til væden er dampet af. Tilsæt et par dråber soja.
Server suppen med kantareller og hakket frisk grønkål som drys.
ENJOY