Denne æblecrumble er både nem, lækker og glutenfri.
Hvis du kender en have med nedfaldsæbler, som du må tage af, er det helt fint – så skærer du bare evt pletter væk. Det er en rigtig god måde at få brugt de æbler, som har ligget og er blevet lidt bløde eller har en enkelt plet.
Man kan sige, at det er ret inkluderende kage denne her 🙂
Ingredienser til glutenfri æblecrumble
4 Æbler – i tern
75 g Hakkede mandler
100 g Havregryn
50 g Solsikkekerner
50 g Græskarkerner
3 spsk Honning
3 spsk kokosolie
1 tsk Kanel eller knust kardemomme
Et lille drys salt
Skyr
Vaniliepulver
Fremgangsmåde
Rist på en varm pande mandler, havregryn, solsikkekerner og græskarkerner. Når de begynder at tage farve tilsætter du honning og kokosolie samt krydderier. Rør det hele på panden mens olie og honning smelter og tag den så af varmen.
Hak æblerne og vend dem sammen med den ristede masse og læg i en bage form.
Bag ca 20 min 200 grader
Server sammen med Skyr rørt med vanillie
ENJOY