+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk
Vælg en side

Æggesalat med hytteost stabiliserer dit eftermiddags blodsukker

Æggesalat er skønt til en hurtig eftermiddags mad, når blodsukkeret er lidt lavt og der skal noget stabilt og godt indenbords. Det er fyldt med gode proteiner, der kan holde dig kørende.

Hvis du ikke har tid til at lave en mayonnaise selv og ikke har meget fidus til de købte med 25 E-numre i, så kan denne model med hytteost måske være et alternativ.

Den er også oplagt til frokost madpakken i en lille bøtte med en ske eller gulerodsstave.

Ingredienser

4 Æg
2 dl Hytteost
1/2 lille Zitauerløg fint hakket
1/2 – 1 tsk Karry
Salt og peber
Karse eller purløg

Fremgangsmåde

Kog æggene til hårdkogt i ca. 10 min. og afkøl dem i koldt vand.

Bland hytteost med de hakkede løg, karry, salt og peber.

Pil æggene og hak dem groft. Vend dem i hytteost blandingen.

Pynt med karse eller purløg.

ENJOY

Underskrift