+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk

Kunderne har ordet

Da jeg opsøgte coaching hos Katrine, havde jeg gennem længere tid følt mig udkørt indenfor mit arbejdsfelt som sygeplejerske. Eftersom det handlede om min hverdag og trivsel, fyldte det meget. Det drænede mig og jeg blev mindre nærværende i de nære relationer.

Det var vigtigt for mig, at jeg følte mig mødt og at du havde en erfaring og professionel viden, der kunne bidrage til en større indsigt for mig.

Jeg har i løbet af vores coaching sessioner opnået mere accept af min situation og større forståelse af mig selv. Gennem samarbejde oplevede jeg, at du som coach hurtigt fik skabt et rum hvor jeg kunne sænke skuldrene og tale frit. Du formåede at se mig og spejle mig på en måde jeg ikke har oplevet i lang tid.

Din autencitet adskiller dig fra andre coaches og behandlere jeg har mødt.

Du er autentisk, nærværende, empatisk og har en stor indsigt.

Så jeg tager et nyt perspektiv på min dannelsesrejse de sidste år med mig og kan klart anbefale katrine som coach.

Elsebeth Due Jensen

Jeg opsøgte coaching med Katrine med en træls følelser af utilstrækkelighed, overtænkning og bekymringer der gjorde, at min energi i dagligdagen var lav, ikke meget overskud til dagligdagens ”normale” gøremål.
Jeg ville gerne kunne udleve min drøm og tro på mig selv, så jeg kunne få en bedre hverdag, tro på at ting løser sig og selvfølgelig et smil på læben.

Igennem mine samtaler med Katrine, har jeg fået et positivt syn, troen på at intet er umuligt og fornyet energi. Det har været et trygt sted man altid kan finde frem til og have med sig i ”lommen”. Det var vigtigt for mig, at være ærlig og kunne fortælle tingene som de var, og få tillid.

Helt basalt fik jeg en følelse af forståelse fra en form for livsguide og gode råd som jeg altid kan finde frem og bruge når det er nødvendigt.

For mig har Katrine haft en stor indvirkning på min egenudvikling i at finde ind til mig selv, jeg har fundet løsningen på ting jeg ikke troede kunne løses og fundet frem til det positive og ind til glæden. Hun har været en enestående guide, som ikke har skubbet hvor det gjorde ondt, men derimod givet mig en håndsrækning og guidet mig igennem alt. Hun har været en form for “helle” hvor jeg efter at have snakket med hende, har følt mig opløftet, forstået og healet.

Jeg er blevet mødt med en kæmpe imødekommenhed, forståelse og hjertevarme som jeg sjældent har prøvet før. Som coach er hun faglig kompetent, autentisk, pålidelig, guidende, healende, livsline, powerfull og ægte.

Den viden jeg har fået øjnene op for, de ting jeg har lært om mig selv og en ny forbedret måde at møde/løse forhindringer på.

Jeg kan uden tvivl give hende den bedste anbefaling jeg kan komme i tanke om.

Tak for dig.

Line Lund Andersen

Jeg har været på en etårig efteruddanelse i økologi med Katrine Juul som underviser og det har fuldt ud levet op til mine forventninger.

Allerede efter 3 mdr kunne vi søge om bronzemærke og nu ligger vi på ca. 60 % økologi.

Jeg har virkelig følt mig mig forstået og inspireret, fordi Katrine både har arbejdet i køkkener ligesom mig selv og samtidig har læst videre og kunne give mig en masse ny viden som jeg med det samme kunne bruge i hverdagen. Jeg har fået mange nye ideer til hvad vi kan lave i kantinen, så vi følger sæsonen mere og bruger grønsagerne på en anden måde.

Vi har altid selv været gode til at udnytte råvarene og lave varierede menuer, men nu har vi fået endnu flere fif til at få det hele til at hænge sammen. Jeg synes, at Katrine er en passioneret underviser, der er nærværende og får os med på begejstringen.

Katrine får mine varmeste anbefalinger, håber vi mødes til et måske nyt spændende kursusforløb.

Dorte Broholm

Kantineleder

Jeg har deltaget i et gruppeundervisningsforløb med Katrine Juul om mestring og følelsesmæssig intelligens som leder.

Jeg ønskede at kunne konfrontere nogle uoverensstemmelser, som gav irritation og afstedkom mindre konstruktivt arbejde, hvilke forringer kvalitet og arbejdsglæde. Jeg ville gøre det på en ordentlig saglig måde, og lære af det for at få bedre trivsel og tilfredshed på arbejdet.

Inden vi startede havde jeg en del forbehold – Mange. At åbne mig for en fremmed, hvor vi talte om ”de bløde værdier” i mig, er meget fjernt for mig. Så jeg var en smule skeptisk om det ville blive godt, eller brugbart men nu efterfølgende er jeg tryg i vores samarbejde.

Igennem undervisningen har jeg fået små teoretiske modeller, som jeg kan bruge i min hverdag, både med mig selv, mine lederkollegaer og mine medarbejdere. Jeg står stærkere i mit ståsted, og beholder roen, selv når jeg føler mig presset. Jeg oplever større Ro. At turde give mere af mig selv, uden at miste min professionelisme.

Det var vigtigt for mig, at det blev et trygt rum med tillid. At kunne have fokus på processen i stedet for at nå et resultat, da jeg ser denne form for læring som noget der aldrig stopper med at lære. Derfor var det også vigtigt, at Katrine som underviser er Rolig og tryghedsskabende.

Katrine adskiller sig nok ved, at undervisningen har været ”nede på jorden” hun har ikke skullet vise hvad HUN kan, men vist mig, hvad jeg havde brug for, ud fra de emner vi har drøftet. Hun er tillidsfuld og tilpas provokerende, (på den gode måde, hvor jeg blev skubbet en smule til mig selv), humoristisk og professionel.

Det vigtigste jeg tager med mig er at træne min tålmodighed og at turde være ærlig i min kritik til andre.

Jeg kan klart anbefale gruppe undervisning med Katrine, men kan også se mig selv have 1-til1 coaching

Pernille Anna Knudsen

Katrine Juul er min super gode kollega og samarbejdspartner. Jeg nyder at arbejde sammen med Katrine fordi hun er dygtig, favnende, nærværende, humoristisk og respektfuld.

Katrine brænder for sit fag, – hun er en passioneret inspirator indenfor alt hvad der dufter af ordentlig mad og gode måltider, lige fra mindfull spisning til hardcore økologi omlægning. Katrines kærlighed til kogekunst vækker begejstring i køkkenerne, når hun med sin legende og sanselige tilgang til råvarerne tryller nye retter og kombinationer frem.

Katrine er kendt som en kompetent formidler, der er i stand til at skabe en hjertevarm atmosfære i undervisningen, så der bliver plads til alle.

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine.

Lise Faurschou Hastrup

lisef.dk

Jeg har været med på økologi kursus med Katrine Juul som underviser og det har været super godt.

Nu efter knap et år ligger vi på godt 60 % økologi

Katrine har været meget målrettet med undervisningen og jeg har lært meget – både om økologi og sundhed. Jeg synes, at der har været en rigtig god sammenhæng mellem den teoretiske undervisning og så de praktiske workshops og vores dagligdag. Og det har været rigtig godt at møde andre kantinefolk og kunne udveksle med.

Jeg har selv været optaget økologi inden vi gik igang, men nu har jeg fået en mere basal viden og faglighed om økologien. Både om produktionsformerne og også om principperne og sammenhængen.

Vi har arbejdet med bredt med alt muligt fra økonomi, nøgletal, spild, opskriftsudvikling og kulturforandringer mm.

Det har været super spændende og relevant og Katrine har hele tiden været nytænkende, forstående og brændt for sin formidling på en måde så der var plads til os og vores måde at gøre tingene på.

Jeg giver gerne Katrine mine bedste anbefalinger og tak for nu.

Mette Poulsen

Kantineleder