Velkommen
Leave a comment

Velkommen til et forum med inspiration og brugbar viden om sanselig sundhed og ærlig mad

Katrine Juul giver som sundhedsformidler inspirerende viden om ærlig mad. Hun hjælper mennesker til en sanselig sundhed, der kan handles på i hverdagen.

Fear No Food

Denne sætning rummer Katrines grundlæggende tilgang til sit arbejde.

Fear not – Der er mange følelser knyttet til vores madvaner og hvis vi opelsker et positivt og sansende forhold til mad, vil vi nære vores krop, celler og sind med glæde og nydelse, der langt overstiger hvor meget fedt, protein og kulhydrat vi indtager. Herigennem kan vi bl.a. påvirke vores hormoner og stress tilstand.

Food – Det handler om at lave ærlig mad. Det skal ikke være besværligt – men enkelt, nemt og lækkert. Mad er råvarer tilberedt kærligt – det vil sige uden en masse tilsætningsstoffer og pynt som skal holde sammen på skidtet. Hvis du behandler dine råvarer godt – vil de også behandle din krop godt når du spiser dem!

Hvad har hun så at have det i?

Katrine har et fagligt fundament i et trekløver af viden, proces og erfaring. Katrine er uddannet med en professionsbachelor i ernæring og sundhed overbygget med en Master i pædagogisk udviklingsarbejde med speciale i sundhedsfremme.

Herudover er hun systemisk proceskonsulent fra Attractor/Rambøll. Igennem årene har Katrine samlet praktisk erfaring ind med opskriftsudvikling for bl.a. Karolines Køkken og Økologisk Landsforening, økologisk køkken- og cafe drift, TeamCooking samt workshops, undervisning og netværksdannelse.

ENJOY

Underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.