+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk

Katrine Juuls historie

Jeg elsker mad og er en kæmpe nørd.

Opfostret på fynsk vegetarmad og hippie kærlighed med masser af luft under vingerne.

Engang var jeg sådan et lille langt tyndt siv, som vennerne prøvede at fede op uden held. Jeg slog vejrmøllen dagen lang, galoperede rundt i naturen og nød at bevæge min krop.

Det ændrede sig.

Pludselig var jeg i 40´erne og havde jeg taget 14 kg på i løbet af nogle få år.

Snigende med vægten kom utilfredsheden med kroppen, skammen, tyngden og smerterne. Den indre kritiker fik frit spil. Hvor blev letheden og glæden af? Følelsen af frihed?

De lå begravet under et bjerg af ubevidste handlinger, som mad i en hurtig vending kunne dulme. Jeg græssede dagen lang i køkkenet. På farten. Maden fyldte mange timer om dagen. Tanker om mad. Hvad. Hvor meget. Hvornår. Jeg hungrede – men måske ikke efter mad.

Jeg måtte grave ind under vaner, skygger, sociale masker og uhensigtsmæssige overbevisninger for at finde hende igen. Katrine. Men der var hun. Og jeg er faktisk ikke klar til at slippe hende igen.

Jeg måtte tage et valg, om at være mere loyal overfor mig selv end overfor ydre krav. Den var tough.

Her er jeg så. Klar til også at følges med dig ud på den anden side af madbøvlet. Med nysgerrighed, omsorg og indsigt.

Jeg kan stadig have dage, hvor jeg kigger i spejlet og tænker “ Oh my God, der kan da stå en tekop på den der røv…” Men så sender jeg et fingerkys og smiler, for jeg ved, at sådan er livet – en lang læreproces, og det er det nok også for dig. 

Forskellen er blot, om du kæmper imod i magtesløshed og prøver at hade dig til en krop, du gerne vil elske – eller om du omfavner livet og lader mad være mad. Med klarsyn, viden og handlekraft.

Min mission er at være her sammen med dig på din rejse ud af mad kaos og tilbage til glæde og frihed.

Skal vi følges?

Akademisk Sundhedsfagligt

Pb i ernæring og sundhed v/ JCVU  
Master i sundhedspædagogik v/AU

Procesfagligt

Proceskonsulent v/ Attracor Rambøll  
Selvsabotage Coach v/Karin Søsted
MadMentor v/ Marie Steenberger (Jan 2023)

Madfagligt

PlantLab v/Matthew Kenney  
PlantAcademyLondon

Katrine Juul har igennem de seneste 20 år arbejdet med mad, sundhed og formidling fra forskellige vinkler. Fra opskriftsudvikling for Karolines køkken og Økologisk Landsforening samt egen blog til undervisning og økologisk omlægning for offentlige storkøkkener.

Herimellem entrepreneurship med opstart af både Kostbaren og Cafe COBRA. Events med mad og kunst, madklubber med syriske flygtningekvinder, samt teamcooking og coaching.

Katrine Juul har med sin baggrund i ernæring og sundhed koblet med viden om processer og coaching og krydret med madhåndværk fra nogle af de førende plantebaserede undervisere en meget specifik og konkret tilgang til sit fag.

Hun ved, hvornår mad er næring for din krop og sind, og hvornår det bliver til en copingstragegi, der handler om noge andet.

En af Katrine Juuls styrker er evnen til arbejde på tværs af faglighederne, så lige præcis dig og din situation kommer i fokus.

Det betyder også, at hun står på en teoretisk platform i det narrative og systemiske, med en ydmyg nysgerrighed på din erfarringsvirkelighed. Du er eksperten i eget liv. Hun kommer med et nyt blik og de gode spørgsmål.

Men i situationer, hvor det giver mening, vil hun også tilbyde en psykodynamisk vinkel som mulighed.

Hun skaber et tillidsfuldt samtalerum uden fordømmelse, hvor der er plads til udvikling.

I et samarbejde med Katrine Juul vil du derfor højst sandsynligt komme til at arbejde med både din madhistorie, dine vaner, din kropslige fornemmelse af sult og mæthed, dine madmønstre, din følelseshåndtering og din tallerken.

 

Ring til mig

+45 61 60 76 08

Mød mig

Vi mødes på Zoom eller Skype