Sundhedsunivers
Leave a comment

Moola.dk – vi har ventet på dig

Så er moola.dk kommet til verden..

…og velkommen til –  Vi har ventet på dig.
Moola.dk er Danmarks største alternative univers, hvor man nemt kan navigere rundt mellem behandlere, artikler, arrangementer, kurser, forløb og uddannelser inden for det alternative, holistiske og spirituelle.
Moola kommer fra det indiske sanskrit ord moola, der betyder roden eller kilden. Altså et greb ned i dybet til et fænomens oprindelse. Istedet for blot at kigge på symptomer, kigger man på oprindelsen til en ubalance og prøver at imødekomme hvad det fortæller.

Hvem står bag?

Moola.dk er stiftet af Lisbeth Raaschou og Maria Dahl, der begge kender til den alternative behandlerverden fra egen krop. De havde et stort ønske om at kunne bidrage til et samlet fællesskab af viden og inspiration til alle de mennesker, der benytter alternativ behandling.

Dette hjælpegen er kulmineret i dette spændende forum. Sitet er smukt og imødekommende og indbyder til fortrolighed og nysgerrig vandren i artikler og events.
Jeg glæder mig hvert fald til at følge med i nyheder herfra, hvor jeg forventer seriøs og æstetisk information samt fordybelse og nye åbninger.

Mødes vi på moola.dk?

Hvis du har brug for en behandler så tjek moola.dk ud HER.
Hvis du er behandler og gerne vil være med i universet
så kontakt Lisbeth eller Maria på 28 55 53 15

Hvis du blot er nysgerrig efter mere viden og inspiration så bare drop in.

Held og lykke og dejlig dag til jer alle
ENJOY

Underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *