Referencer

Kollega:

 

Passioneret inspirator indenfor alt hvad der dufter af ordentlig mad

IMG_3583-002Katrine Juul er min super gode kollega og samarbejdspartner. Jeg nyder at arbejde sammen med Katrine fordi hun er dygtig, favnende, nærværende, humoristisk og respektfuld.

Katrine brænder for sit fag, – hun er en passioneret inspirator indenfor alt hvad der dufter af ordentlig mad og gode måltider, lige fra mindfull spisning til hardcore økologi omlægning. Katrines kærlighed til kogekunst vækker begejstring i køkkenerne, når hun med sin legende og sanselige tilgang til råvarerne tryller nye retter og kombinationer frem.

Katrine er kendt som en kompetent formidler, der er i stand til at skabe en hjertevarm atmosfære i undervisningen, så der bliver plads til alle.

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine.

Lise Faurschou Hastrup, www.lisef.dk

 

Kursister:

 

Jeg har virkelig følt mig mig forstået og inspireret

532245_563611300413148_1955439310_nJeg har været på en etårig efteruddanelse i økologi med Katrine Juul som underviser og det har fuldt ud levet op til mine forventninger.

Allerede efter 3 mdr kunne vi søge om bronzemærke og nu ligger vi på ca. 60 % økologi.

Jeg har virkelig følt mig mig forstået og inspireret, fordi Katrine både har arbejdet i køkkener ligesom mig selv og samtidig har læst videre og kunne give mig en masse ny viden som jeg med det samme kunne bruge i hverdagen. Jeg har fået mange nye ideer til hvad vi kan lave i kantinen, så vi følger sæsonen mere og bruger grønsagerne på en anden måde.

Vi har altid selv været gode til at udnytte råvarene og lave varierede menuer, men nu har vi fået endnu flere fif til at få det hele til at hænge sammen. Jeg synes, at Katrine er en passioneret underviser, der er nærværende og får os med på begejstringen.

Katrine får mine varmeste anbefalinger, håber vi mødes til et måske nyt spændende kursusforløb.

Dorte Broholm, Kantineleder

 

Katrine er nytænkende, forstående og brænder for sin formidling

mette profilJeg har været med på økologi kursus med Katrine Juul som underviser og det har været super godt.

Nu efter knap et år ligger vi på godt 60 % økologi

Katrine har været meget målrettet med undervisningen og jeg har lært meget – både om økologi og sundhed. Jeg synes, at der har været en rigtig god sammenhæng mellem den teoretiske undervisning og så de praktiske workshops og vores dagligdag. Og det har været rigtig godt at møde andre kantinefolk og kunne udveksle med.

Jeg har selv været optaget økologi inden vi gik igang, men nu har jeg fået en mere basal viden og faglighed om økologien. Både om produktionsformerne og også om principperne og sammenhængen.

Vi har arbejdet med bredt med alt muligt fra økonomi, nøgletal, spild, opskriftsudvikling og kulturforandringer mm.

Det har været super spændende og relevant og Katrine har hele tiden været nytænkende, forstående og brændt for sin formidling på en måde så der var plads til os og vores måde at gøre tingene på.

Jeg giver gerne Katrine mine bedste anbefalinger og tak for nu.

Mette Poulsen, Kantineleder

 

Kunder:

 

Uforglemmelig smagfuldt og smukt lavet og serveret

421460_10151283672161517_1280155827_nKære Katrine

Tusind tak for en uforglemmelig og smagfuldt og smukt lavet og serveret mad/buffet. Alle nød dette fantastiske måltid af et skuebord og gennemkomponeret madoplevelse med masser af spirituelle overtoner…især også farver, smag plus de smukke blomster der prydede fadene.

Jeg er ovenud lykkelig for at du gav mig og mine gæster denne uforlignelige madoplevelse på denne ivrigt også fantastiske dag hvor alt gik op i en højere enhed De kærligste hilsner Jens

Jens Foss Brink

 

Super god til at få mad til at være noget særligt

IMG_4076Katrine Juul er super god til at få mad til at være noget særligt.

Hun holder hvad hun lover og er tydelig med aftaler og forventinger. Jeg er som kunde tryg fordi hun har en naturlig integritet og fagig competence.

Hun ved hvad hun vil og har med at gøre. Og så har hun en sødme man kan komme rigtig langt med. For når man helt naturligt tror på hendes kompetence fagligt, så er der ikke noget som et sødt væsen til at bære det frem.

Jeg kan virkelig anbefale Katrine Juul

Karen Klarbæk, www.karenklarbaek.dk

 

Buffeten så fantastisk ud og smagte himmelsk

1972525_10202686367134035_48345878_aFra første møde  følte jeg mig i trygge hænder. Katrine forstod vores særlige ønsker om en vegetarisk buffet i økologiens tegn med retter, der kunne få kød-folket til at glemme deres behov for steg…  Hun kom med mange gode forslag til retter, der passede i ’vores ånd’ – også uden mælk, sukker og hvede.

Hvem havde drømt om, at en brownie kunne laves på rødbede og smage godt…?!
Følte mig taknemmelig og tryg ved at blive mødt med hendes kommentar: ”Jeg glæder mig til at komme og hygge om jer og gæsterne på dagen!” Hvem forestiller sig, at sådan et job ligefrem er en glædessag for kokken…?!

På selve dagen var maden overvælden, buffeten så fantastisk ud og smagte himmelsk. Samtidig havde Katrine en fantastisk ro over sig, så det var bare så trygt at være omkring hende og hele tiden kunne lade ansvaret for alt vedr. maden hvile på hendes skudre, som ikke var det mindste tynget af dette.

Derfor skal hun have max kokkehuer for både maden, præsentationen, smagen, roen og ansvaret omkring hele arrangementet…!

Lisbeth Ejlertsen, www.flowinstitute.dk