+45 61 60 76 08 kontakt@katrinejuul.dk

Rigtig mange vil gerne undgå gluten i kosten – men vil alligevel ikke undvære en god burger.

Denne her portobello burger imødekommer alle krav til en saftig umami fylde – og så er den endda med plante protein.

Lav den hvis du får en vegetar gæst – eller bare gerne vil hygge om dig selv.

Ingredienser portobello burger

2 Portobello pr burger
Lidt olivenolie
Salt og peber

2-3 Falafler pr burger – se Falaffel opskrift.

Salatblade
Rødløg
Tomat
Avocado

Chili Aioli 

Fremgangsmåde

Rist portobello svampene på en varm pande i lidt olie (ikke for meget, da de ikke skal blive alt for fedtede) og drys med salt og peber. Giv dem et par min på hver side, så de er stegte med ikke helt bløde. Pres på dem undervejs med en palletkniv for at de bliver mere flade.

Brug de stegte svampe som burgerbolle. Smør indersiden med chili aioli og fyld dem med falaffel og grønt.

ENJOY